Még 2011 előtt voltunk Vikivel még két kutyástúrán:) Nagyon jól éreztem magam mind a kettőn, köszönjük! BOLDOG ÚJ ÉVET MINDENKINEK! 

 1. Vandával és Khilával, gazdijukkal BoVával:)
 2. Toffyval, gazdijával Ágóval :)
 
 Hétfőn 11 - re szervezte meg BoVa a találkozót. Vikivel elmentem. Nagy szaladgálás volt...Viki volt a kaja kunyerálós:P Kiértünk Somlyóra a színpadhoz. Nagyon havazott, szép volt nagyon csak tiszta víz lettem. A gépem tartója is vizes lett és átázott így a fényképezőgépem is vizes lett, ezért nem tudtam nagyon képeket készíteni. Volt két labda, az egyik az enyém a másik Ágóé volt. Eldobtuk..az egész kutya neki...és hát én tudtam:P.. Viki hozta vissza :x Legnagyobb labda rajongóó! Imádjaa!
 Többet nincs kedvem írni....köszönjük szépen a sétát! Máskor is megyünk, reméljük!
 
 Először is. BOLDOG KARÁCSONYT MINDENKINEK!
 Ma BoVa hívott, hogy sétáljunk egyet, mert Vikit behoztam a városba. Találkoztunk. 10 perc eltetlével...bekövetkezett. Ott voltunk az óra alatt, a fehér háznál. Vanda el volt engedve. Megfutamodott s neki a párkánynak vagy mi a szarnak s aval lezuhant....BoVa gyorsan leszaladt én is odamentem a párkányhoz s csak Vandát figyeltem, hogy mi történt s abban a pillanatban éreztem, hogy a póráz megrándul s Viki előttem lóg lefele....a fojtó elszkadt és ő is lezuhant...kb 5 métret zuhant mind a két kutya...én is szaladtam le...iszonyú sokkot kaptak a kutyák is és mi is...csomó minden járt a fejembe..ilyesmik: Úristen lábra tud állni? még jó hogy él! Eltört valamilye? mi lesz most?.... . Viki nagyon remegett és nem tudott az elején ráállni a hátsó lábára.
 Áhhh nagyon rosz érzés volt....BoVa gyorsan intézkedett. Hívta az apját, aki kivitt Róth dokihoz. Érdekes módon, amire kiértünk, a kutyák teljesen megváltoztak. Életerősek lettek, mindketten húztak. Megvizsgálta a doki őket. Vandának az egyik hátsó lába térdénél felszakadt a bőr...a csont is láttszodt jóformán. Összevarta a doki. Vikinek nem volt semmi baja, kis horzsolás, de csak annyi szerencsére....
  Kaptak fájdalomcsillapító szurit. S kaptunk gyógyszert. Ha nem jönnek helyre, vissza kell vigyük röntgenre....
  Most este van. Vikinek mindha semmi baja nem lett volna, úgy viselkedik. Bár kicsit fonnyadt, de na:) Kimentem Vikivel egyet sétálni. Jött BoVa is Khilával, mert ott hagyták a pórázt...nem kaptuk meg. Viki jól bírta a sétát, nem sántított....el volt ereszkedve, de ennél komolyabb gond nem volt. Köszönöm szépen BoVának és apukájának a segítséget! Aztán haza....készítettem pár karácsonyi fotót, hogy vidítsalak fel tiiteket és engem is:)
   Azelőtt itt egy fotóó...ahonnan lezuhantak!!! ráadásul aszfalt volt lent a talaj...
Picture
 Na mindegy....képek. karácsonyii képek:D Merry X- mas!
 
  Vasárnap kihívtam a barátnőmet Szécsenybe, hogy nézze meg a kutyákat, mivel megígértem neki, hogy kijön. Kis sokk ért engem, olyannyira hogy remegett a lábam....
  Épp a kutyák felé haladtunk, amikor a panziós kutya, Tappancs előfe szaladt a kutyáinkhoz. Odament Sámánhoz, lehajolt és morgott. Majd hirtelen a semmiből, Kokó ugrott elő s neki Tappancsnak. Összevertek....ordítottam rájuk, pórázzal próbáltam közéjük állni...aztán egy nagy ordításom véget vetett ennek és Tappancs elfütott. Kokót megfogtam, nem lett szerencsére semmi egy pötty vér fojt a pofájából....nagyon megilyedtem, ráadásul közvetlenül mellettem történ az egész....na mindegy örülök, hogy nem lett komolyabb baj...amúgy Kokó a nyakörvét szakitotta el és úgy szabadult el.
  Utánna séta Vikivel. Nagyon hideg volt, ráadásul a ho térdig ért és a bokámtól fel a térdemig a lábam megfagyott. De Viki eléggé élvezte, hogy szaladt és közbe süllyedt bele a hóba:)). Ennyi nagyjából, aztán hazajöttünk s csináltam pár gyertyás fotót.
 
 Ma olyan negyed 1 körül indultunk el gyalog Szécsenybe. Enikő, a kicsi fia, Suzy és én. Nagy üvöltés fogadott. Suzyt kikellett kössük, hogy nehogy letámadják a huskyk, egész végig ugatott (láttszik, hogy mennyire szereti Enikőt). Hír: Mayának nagy pocakja van :D, nem tudom mikor fognak megszületni a kölykök, de szerintem nem lesz olyan sok.
   Enikő a fiát felállította a szánra s apum a hátánál volt s úgy mentek egy kört. Majd mentünk sétálni...
 Vikit vittem. Szerencsére hozott Enikő labdát, mert amkior elindultunk akartam venni csak kiment a fejemből. Elengedtük....wáá Viki megbolondult, mintha 1 éve nem látott volna labdát meg játékot:)). Nagyon be volt pörögve :D. Majd megkértem Enikőt, hogy csináljunk pár gyakorlatot, amit a kutyasuliban szoktak. A fektetés kicsit nehezen ment Vikinek, de megcsinálta....aztán jött a behívás:))...ugye bár helyben maradt Viki ülve, s a póráz rajta volt. Akartam hívni s azt hitte, hogy meg van kötve ugrált, ugatott is úgy csinált mintha meglett volna kötve:))) Úgy kellett röhögjem. Aztán csak odajött hozzám, nagy dícséret, jutalomfalat :D. Még párszor megcsináltuk és jól ment. Suzy is nagyon élvezett mindent, csak kissé megfagyott:D
  Köszönöm, hogy eljöttetek Enikő, Gábor és Suzy:D Reméljük még lesz ilyen alkalom!
 
 Szombaton bejöttem  taxival Szécsenybe, majd gyalog be a városba, Biával együtt és Mancsos kísérettel :D
 Nagyon rosz időt kaptunk el, de mivel meg volt beszélve a találka, ezért nem akartam másodjára is elhalasztani. Ágóval találkoztunk és az ő kutyájával, Toffyval. Nagyon örültem a megismerkedésnek, úgyszintén a kutyák is. Elmentünk a fehér házhoz, az óra alá, ott fedél alatt voltunk, mert esett az eső. Biát elengedtem. Irtó jót játtszodtak. Utánna a fehér háztól hazáig szaladtunk Biával, mert nagyon esett az eső és én is meg voltam fagyva. Amire hazaértünk, rá fél órára elkezdett havazni! O_o_o Méérges voltaam!!! Miért nem tudott akkor havazni, amikor mi voltunk kint? 
  Levittem Biát a blokk hátához, dolgát elvégezni. Ott találkoztunk Enikővel és Suzyval. Vele is jót játtszodt Bia. Történt pár rosz eset is a városi látogatáunk során de azt most nem részletezem csak pár szóban írom le : Bia a szarba belefeküdt, minden ember után akart menni az elején, bepisilt a szobámba... De azért jó volt, nagyon! Köszönöm Ágónak, hogy eljöttek!
 
 Végre! Már nagyon vártam a havat, hóót :D imádom. 
  Ma reggel Manccsal és az én elnevezésem szerint Gömbivel,  a kölykével szórakoztam. Aztán apum is lejött és mentünk szánozni. Húúúú iszonyat jó érzés volt újra a szánba lenni :D. Remélem még sokat fog havazni és fog is tartani a hó. Vikit is beogtuk és nagyon jól ment. Aztán elmentem még egyet sétálni külön Vikivel, majd Biával. Kiderült, hogy Bia még jobban hallgat rám mint Viki :)) O_o_o. na jóó na ez azért túlzás:D De 
 
 Emberek! Nem tudom mi történik velem.Mostanában felvagyok fordulva....suli, osztályársak...azokból sincs egy normális sem max 2-3 db...barátok, szabadidő, új dolgok...minden fenekestül felvan forulva bennem. Nem tudom mit akarok, és mit miért csinálok...:O:o:o.
  Naaaa. De térjünk át a legfontosabb dologra!... Ma fél 12-re beszéltem meg egy kis kutyástúrát Somlyóra. 4 ember jött, 3 kutya. A többieket nem értem el se telefonon se netten és persze voltak olyanok, akik nem tudtak jönni:)
 Viki nagyon furcsa volt nekem. Nem tudom, de olyan hülyén viselkedett.:s. Amit meg nem szokott...vicsorított Kirára, aki még ráadásul kölyök volt o_o.  Megbolondulok, hétről hétre furcsább dolgokat művel Viki :)). 
 Mancs udvarolt neki, azt hiszem Viki tüzelt, vagy tüzel, vagy tüzelni fog :D
 Húúú, amikor bementünk az erdőbe, nekem elállt a lélegzetem, szó szerint. Gyönyörű szép volt az erdő, nagyon megfogott engem, csend volt és nyugalom. 
   A kirándulást (persze, ahogy én szoktam), nem úsztam meg sebesülés nélkül. Viki nagyon elrándított egyszer és gurultam 1-2 métret. Tiszta karcolás lett a kezem. Még a csipkebogyó bokorból is hozzám ragadt pár tüske. Az egyik tüske a fülembe állt bele. Na de sebaj:D A kutyázás evel jár, ezt tudni kell! 
 De nagyon jó volt összeségében! Méég akarok ilyent...méég...méég!  
 
  Szerdán kibicóztam Szécsenybe, apumhoz. Nagyon jól esett. Vágytam egy kis kikapcsolódásra. Sétáltam kutyákkal. Szerettem ȍket. Jó volt velük lenni.

 
 Ahogy a tegnap írtam, ma elhoztuk a kutyákat és a kuckókat. Vikinek nem jutott pont kuckó, de neki is megjön holnap vagy holnapután. na de mostmár minden rendben van. 3-4 órába telt, amíg mindent elrendeztünk a kuckókkal és a kutyákkal. Vikivel egyet sétáltam, mert nagyon ugatott. Nagyon be volt pörögve és az orra nagyon járt :D. Gyakoroltuk az ülést, fektetést, helyben maradást és a láb mellett jövést. Persze nem mondhattam azt neki, hogy egész végig láb mellett jöjjön. Annyira megvolt indulva:). . Úgy szeretem :x. Na pár kép. A jövő héten biztos nagyon sok beszámolni valüm lesz:).
 Addig is puszilok mindenkit!