Ma reggel Viki és Molly a flakonnal szórakoztak. Viki elvette, játtszott vele, Molly meg nézte, hogy mikor tudja elvenni Vikitől.
A videót itt tekinthetitek meg a nagy játtszmáról:
 Majd délelőtt kimentem külön-külön mindkettővel sétálni az útra, hogy szokják az embereket, autókat, zajokat. Molly nagyon ügyes. Már az autóktól sem fél, amelyik autó meg van állva, nyugodtan odaszalad és megszagolja. Molly-val is kell még ugyan sétálgassunk, mert a kutyaugatásoktól fél, és egy kicsit az emberektől is, vagy csak kíváncsi rájuk.
 Viki sem fél azoktól a kocsiktól amik mennek is. Viszont amelyikek meg vannak állva azoktól fél, lehúzódik és lassan odalopózkodik hozzá. Az emberekkel nincs baj és a különös dolgokkal, zajokkal sem.
 Visszaérkezve a sétából mind a kettő kivolt nyúlva, mivel nagyon meleg is volt.
Miután mindenki megpihent, én is kicsit aludtam, ebédeltem. Irány ki még egy menetet, de ezúttal lazábbat, nincs akkora szigorúság:D. Kimentünk a mezőre. Nagyon jó volt. Futkároztak, ganyéba feküdtek bele. A pórázt persze a dombnak a tetején ott felejtettem...De megoldtuk a visszafele menetet.
 
 Eljött a tavasz Mindszentre is, és sajnos vele eggyütt a sár is. De  a kucuk nagyon élvezték összekenni magukat a sárban. Elsősorban képek Vikiről és Mollyról:
És most jöjjenek a huskyk tavaszi örvendezése:

Molly

3/24/2010

 
 
Pár kép a nem tudom hány héttel ezelőtti pom-pomozásról:D
 Fantasztikus! Még a suliba is felismertek, pedig a sűrű sminktől kicsit másképp néztem ki:D
 
Ma délben kint voltam Vikivel sétálni. Sétáltattam az úton, aztán kimentem a mezőre. Nem volt nállam se játék, se semmi, csak úgy elengedtem, nem aggódtam amiatt, hogy elszalad. Nem is szaladt el egész addig, hogy...
 Le sem vettem a szemem róla. Épp wc-zett, én kiálltottam, hogy Viki és rám is nézett és már vártam, hogy mikor végzi el a dolgát és akkor szembe fut velem és én letudom jól fényképezni. A wc - zés közben egyszer csak a fejét elmozdította egy másik irányba és le nem vette a szemét a nádasról. Néztem Vikire, hogy milyen komolyan figyel ott valamit. De semmit nem láttam a nádas közt.
 Végzett a wc - vel....és ekkor ijedtem nagyon meg! Mihelyt végzett uccu neki a nádasnak, de olyan gyorsan, amilyen gyorsan futni még életemben nem láttam Vikit. Akkor vettem észre, hogy egy óriási nyúl ugrott fel!!!
 Amikor futott Viki még nem is láttam a nyulat és le is fényképeztem, igaz a nyúl nem láttszik annyira rajta...Na de visszatére, amikor észrevettem gyorsan elraktam a fényképezőgépet, és amilyen gyorsan csak tudtam futottam Viki után, közben a nevét ordítottam. Ő meg sem lőtte...
 Nagyon megijedtem!! Ezek a gondolatok jártak bennem:- Most mi lesz? Álljon már meg! Viki! Mi lesz, ha nem jön vissza és addig fut a nyúl után, amíg el nem kapja?
 Nagyon megvoltam ijedve! Azt hittem, a szivem leáll!!  Reszketett minden porcikám, hogy mi lesz, ha nem jön vissza Viki! Ez aggasztott a legjobban, nem féltem volna, ha megfogja a nyúlat. Inkább az izgatott, hogy jöjjön vissza hozzám!
 Viki előtt a nyúl úgy 5 méterre lehetett, és Viki csak futott utánna. Amielőtt meglátta volna a nyulat, Viki és én a mező jobb oldalán voltunk, ha elmegyünk balra ott van egy út és onnan fojtatódik tovább a mező. Viki és anyúl már a mező túloldalán volt és én csak akkor értem oda az úthoz. DE AKKOR!...
 CSODA TÖRTÉNT!
Viki egyet gondolt és megállt. Hátranézett és elkezdett felém futni, miközben én még mindig csak azt hajtogattam, hogy Viki!Viki!.
 Odaért hozzám! Hála Istennek! Köszönöm!!
Nagy kő esett le a szívemről, nagyon megvoltam ijedve még akkor is, minden porcikám reszketet ugyanúgy. Simogattam, puszilgattam, és kimondhatatlanul örültem, hogy visszajött hozzám!!!
 Húúú....igazi vadászkutya énét mutatta be nekem Viki!
Haza felé is egy ház keritésén belül egy galamb szálldogált és akkor is Viki úgy 5 másodpercig keresztül két lábon állt és nézte.
 Húúhh!! Végre hazaértem...Vikivel eggyütt!!..Szerencsére okos kis ebem volt és visszajött hozzám. Nem is tudom mit csináltam volna, ha elfut a nyúl után és nem fordul vissza!
 De most már megnyugodtam.!
Itt a kép, ahogy Viki kergeti a nyulat (itt én még nem láttam a nyulat csak Vikit akartam fényképezni, ahogy fut, de a nyúl is benne lett):
Picture
És még pár kép, amielőtt még nyugodtan fényképeztem, és örültem, hogy Viki boldog, mondjuk szerintem akkor is boldog volt amikor a nyulat kergette:):
 
Picture
 Muszáj volt valamit frissítsek, mert már én is kezdtem beleunni, hogy olyan rég nem volt frissitve. A kép, amit fent láthattok nem új, 2 héttel ezelőtt készült.
 Hogy mi van velem??...MEGŐRÜLÖK!!.
Egyre rosszabb hírek. Pénteken ismét fogunk pomponozni, ami nem rossz hír csak azt jelenti, hogy pénteken nem tudok kimenni apumhoz és a kutyákhoz csak szombaton. Vasárnap is pompon. Nagyon beindult az életem én mondom. Szóval össz-vissz csak egy napot leszek apumnál.:(
 A nap sütkérezik, van egy olyan érzésem, hogy hamarosan elmegy a tél. Ami eléggé rossz hír, legalábbis nekem. Mondjuk azt én sem szeretném, hogy áprilisban is hó legyen, de még csak 17.- e van könyörgöm!:D
 Fotózgattam párat, hamár nincs más, amit tenni unalom elűzésként:)...de élveztem!
 
 Mivel járok táncra, méghozzá a Pharao dance-hez, elmentünk pompomozni ma este. Nagyon jól éreztem magamat! A Sport klub nyert!
 Szuper volt, de most tényleg, azt hittem, hogy nagyon fogom unni, mármint a meccset. De kifejezetten élveztem:D
 Pénteken is lesz meccs, na meg pompomlányok, és köztük én is!
A kép eléggé rossz lett...
Picture
 
Pont születésnapomon, vagyis március 11. - én havazott. De nem is kicsit. Ennek én örültem is, mivel szeretem a telet, és a hót.
 Szerdán (szülinapom előtt egy nappal) megünnepeltük a szülinapomat. Igaz csak 2 ember volt nálam, de így talán jobb is, amúgy sem akartam nagy felhajtást csinálni belőle.
 Fejenként: kb fél liter kóla, 3 tányér popcornot ettünk meg. Tömtük a belünket, miközben az Avatárt néztük:) Egy adott pillanatban elkébzeltem valamit , amin 10 percen keresztül kellett RÖHÖGjek. A gondolat maga nem volt olyan vicces nem is tudom, hogy miért tudtam annyit kacagni rajta...az emberre néha rájön a 10 perc:))... Amit elképzeltem, az nem volt más, mint egy kép, amin 3- an vagyunk rajta, nagy kikerekedett szemekkel, tátott szájjal, és a kép alá van írva, hogy épp az Avatárt nézzük:D
 Kaptam Emőtől, és Borótól egy szürge háromnegyedes tréninget.
 Anyumtól és apumtól: hajvasalót, 100 lejt.
 Mamáméktól még nem kaptam meg.
 
A hétvégén kimentem egyet a mezőre fotózni. Fél órát terveztem, de 1 óra lett belőle. Amikor hazaakartam menni, mindig megláttam valamit, és le kellett fényképezzem:). Kiválogattam néhány képet, amelyek a legjobbra sikeredtek, hát...ÍME:
 
Ma délelőtt kimentünk eggyet a mezőre Mollyval és Vikivel. Viki nagyon élvezte a hót. Molly szintén. Sokat labdáztunk Vikivel. Amikor elvettem tőle a labdát, akkor a hátamnál jött és egyfojtába tapodott le. Aztán visszaadtam neki a labdát, majd megint elvettem:). Kifáradtak mind a ketten. Egyfojtába megállás nélkül szaladgáltak, főleg a fekete bomba, Molly.