Végre! Már nagyon vártam a havat, hóót :D imádom. 
  Ma reggel Manccsal és az én elnevezésem szerint Gömbivel,  a kölykével szórakoztam. Aztán apum is lejött és mentünk szánozni. Húúúú iszonyat jó érzés volt újra a szánba lenni :D. Remélem még sokat fog havazni és fog is tartani a hó. Vikit is beogtuk és nagyon jól ment. Aztán elmentem még egyet sétálni külön Vikivel, majd Biával. Kiderült, hogy Bia még jobban hallgat rám mint Viki :)) O_o_o. na jóó na ez azért túlzás:D De 
 
 Emberek! Nem tudom mi történik velem.Mostanában felvagyok fordulva....suli, osztályársak...azokból sincs egy normális sem max 2-3 db...barátok, szabadidő, új dolgok...minden fenekestül felvan forulva bennem. Nem tudom mit akarok, és mit miért csinálok...:O:o:o.
  Naaaa. De térjünk át a legfontosabb dologra!... Ma fél 12-re beszéltem meg egy kis kutyástúrát Somlyóra. 4 ember jött, 3 kutya. A többieket nem értem el se telefonon se netten és persze voltak olyanok, akik nem tudtak jönni:)
 Viki nagyon furcsa volt nekem. Nem tudom, de olyan hülyén viselkedett.:s. Amit meg nem szokott...vicsorított Kirára, aki még ráadásul kölyök volt o_o.  Megbolondulok, hétről hétre furcsább dolgokat művel Viki :)). 
 Mancs udvarolt neki, azt hiszem Viki tüzelt, vagy tüzel, vagy tüzelni fog :D
 Húúú, amikor bementünk az erdőbe, nekem elállt a lélegzetem, szó szerint. Gyönyörű szép volt az erdő, nagyon megfogott engem, csend volt és nyugalom. 
   A kirándulást (persze, ahogy én szoktam), nem úsztam meg sebesülés nélkül. Viki nagyon elrándított egyszer és gurultam 1-2 métret. Tiszta karcolás lett a kezem. Még a csipkebogyó bokorból is hozzám ragadt pár tüske. Az egyik tüske a fülembe állt bele. Na de sebaj:D A kutyázás evel jár, ezt tudni kell! 
 De nagyon jó volt összeségében! Méég akarok ilyent...méég...méég!  
 
  Szerdán kibicóztam Szécsenybe, apumhoz. Nagyon jól esett. Vágytam egy kis kikapcsolódásra. Sétáltam kutyákkal. Szerettem ȍket. Jó volt velük lenni.

 
 Ahogy a tegnap írtam, ma elhoztuk a kutyákat és a kuckókat. Vikinek nem jutott pont kuckó, de neki is megjön holnap vagy holnapután. na de mostmár minden rendben van. 3-4 órába telt, amíg mindent elrendeztünk a kuckókkal és a kutyákkal. Vikivel egyet sétáltam, mert nagyon ugatott. Nagyon be volt pörögve és az orra nagyon járt :D. Gyakoroltuk az ülést, fektetést, helyben maradást és a láb mellett jövést. Persze nem mondhattam azt neki, hogy egész végig láb mellett jöjjön. Annyira megvolt indulva:). . Úgy szeretem :x. Na pár kép. A jövő héten biztos nagyon sok beszámolni valüm lesz:).
 Addig is puszilok mindenkit!
 
 Na. az a helyzet, hogy szörnyen sajnálom, hogy nem tudtam frissíteni, gondolom ettől az olvasüim is csökkentek....de ez van.nem tudok mit tenni. 
 Viszont egy jó hír:D. Ma hoztak Szécsenybe 2 kuckót s holnap hoznak még 2-őt. S holnap az egész kutya már itt lesz. Szóval még 1 hét és beindul a blog meg a kutyákkal történő események.
 Ma egy kicsit kimentünk Mindszentre, hogy engedjük ki a kutyákat és etessük meg. Pár képet kattintottam (egyáltalán nem lettek jók a képek) , de gondoltam, hogy már olyan rég hallottatok felőlük, hogy felrakom.
 A többiről nem sikerült képet készíteni. 
    A kuckókról is pár kép :)