Ma mivel gyönyörű idő volt, apum és én úgy döntöttünk, hogy kimegyünk Hosszaszóra Kokóval és Vikivel. A kutyák nagyon jól érezték magukat, és mi is. Viki még így is fogyhat:). Hisz tegnap háromnegyed órát apportíroztam Vikivel. Ma kimentünk Hosszaszóra, és délutánra még tervezek egy sétát a mezőre. 
 Vikivel itt Hosszaszón is apportíroztunk. Kokó gólyát kergetett. És mind a ketten fürödtek, és úsztak, kisebb, nagyobb patakokban. Volt itt minden, ami egy jó kiránduláshoz kell.
 
 Húúh..csomó bepótolni való dolog! 2 hete nincs gépem és nem tudtam frissíteni semmit. Na szóval...úgy volt, hogy videót fogok szerkeszteni, amiben lesznek képek és videók..nyilván.:D. De ez nem jött össze..illetve majdnem, csak a gépem lefagyott és untam újból készíteni. Most mutizok pár képek az ebzetekről, aztán videó is lesz valamikor...valamikor!:D.
 A kutyákok jól vannak, az összes. A hétvégémnek a  szombati napjait avval töltöttem, hogy Kokót, Kukit és Sámánt fésültem, mert vedlenek.....uhh!
Picture
Molly
 
 Bocsi, hgoy mostanában nem frissítettem a blogot, de a gépem el volt romolva, ész így nem volt ahogy. Hú hát...csomó dolog történt, mindent nem fogok leírni meg képeket felrakni. A huskykról majd készítek egy videót, azt is majd felrakom, de még nem tudom mikor, ugyanis a gépem még most sincs megjavulva. Most is apum leptopjáról bütykölök.
 Na, de addik is amielőtt beszámolnék a sok dologról a következő bejegyzésekben, addig egy profil kép Vikiről, amin szerintem nagyon hasonlít Vanda tesójához:D:
Picture
 
  Május 1.- ére az volt a terv, hogy apum és én, meg egy husky ki megyünk az Úz völgyébe, majálisozni, mivel ott lesz még egy csomó huskys, malamutos.
  A terv meg is valósult. Kokót vittük ki, hogy kicsit szocializálódjon, ne féljen úgy az emberektől.
  Megérkeztünk. Volt sok kutya, gyerek, felnőtt, szép táj. Kokó nagyjából mindig ott volt mellettünk és a többi ember mellett az asztalnál.
 Nagyon erősen sütött a nap, épp annyira, hogy le is égjek. De még én sem hiszem el, hogy milyen helyeken égtem le:))...Először is csak a bal oldalam. A bal fülem, a bal kezemen a csuklóm feletti kicsi rész, és a nyakam bal oldala.
  Mindenki jól érezte magát, beszélgettünk, nevetésből nem volt hiány. Jól telt.
Volt bográcsos, amiből mindenki jól lakott, köszönjük!.:) Ja és el ne feledjem, hogy volt hamis házi kenyér és igazi házi kenyér.:).
  Mint mindig, ha ilyen alkalom van, hogy több kutya van, akkor mindig lesz egy kedvencem. Ezúttal is lett egy. A Pap kutyái között volt egy Crazy nevű husky, aki egyébként a mi Mollynk testvére volt. Nos őt sokat simogattam és, amikor messziről meglátott már kezdett ugra-bugrálni és vigyorogni. Élveztem a kis Crazy-t:D.
  Aztán eljött annak az ideje is, hogy haza menjünk. A többiek még maradtak, ott aludtak, de mi sajnos mentünk. Hát ez van, azért jól telt!
 Na és kéépek::