Az elmúlt hetekben nem tudtam frissíteni. Mivel otthon, Csíkban nem tudok magyar karakterrel írni...s Mindszenten meg nem volt időm. 
 Kutyákkal sem történt semmi különös. Vikivel agilityztem, nagyon jól csinálja, de lehet, hogy azon a pályán utoljára agiztünk. Mert apum költözik Szécsenybe, sőtt már ott lakik, én is most onnan írok. De a kutyák még nincsenek itt. Jövő héten, vagy után kerülnek ide a kutyák. 
 Na ha már elkezdtem Szécsenyt, akkor kicsit meséljek róla:D.
Nagyon szép hely, én még nem jártam itt. Egy panziónál fogun lakni...amelynek területén egy csomó tó van. Gyönyörű. Vikinek lesz amiben ússzon:P Kirándulni is nagyon jó helyeket láttam és szánozó helyeket is felfedeztünk, szóval ez egy paradicsom:). Remélem jól fog telni az itt élés. A városhoz is közel van, yalog is szóval nekem ez nagyon jó:D. Majd be tudo jönni kutyákkal a városba...Szuper lesz!
 
 Új falkatagunk lett. A neve, Bia - ez a jó hír.
 A rosz pedig az, hogy jött egy új (Bia), de elment egy régi, Kuki. Őt amúgy is oda akartuk adni valakinek, hát most oda is adtuk.
Bia
Bia
 
 Vikit idén másodjára is behozattam a városba. Remekül telt neki is és nekem is. Pár kép...most nincs se időm se kedvem beszámolni az eseményekről...
 Ismét találoztunk a tesókával, Vandával:D. Na meg Benrivel és Khilával. 
Pár standard kép Vikiről. Köszi a fotókat Berninek:D