Amikor visszajöttünk a szánozásból, legalább egy és fél órán keresztül kint voltam a kutyáknál, és fotózgattam. Hamár így levoltak fáradva, gondoltam megpróbálom felrakni nekik a szarvas aggancsot és a mikulás sapkát. Sámánra volt a legkönnyebb felrakni:D. Aztán kipróbáltam Mayánál, Kiránál, és végül Eminél. Minegyikről sikerült fotót készíteni, kivéve Emiről. Ő nagyon félt az aggancsoktól, és a sapitól is úgyhogy neki nem is tudtam felrakni. Pár fotó a "jelmezbálról".
Aztán elcsúrtam Vikiék játékát és odavittem a huskyknak. Majdnem mindegyik élvezte...itt is Emi kivételével. Sámán és Kira élvezte a legjobban, de főleg Sámán. Amikor eldobtap, hozta oda nekem, persze nem adta ide, hanem lefküdt és elkezdte rágni. Ahogy Kira is. Ennek következtében jól meglett rágva, és amikor odakerült a sor, hogy a goldenek kijöjjenek, akkor Viki folytatta a rágási folyamatot, így a játék tönkre ment. Ma megyek be a városba és remélem, még nyitva lesz az üzlet, mert kéne vegyek egy új játékot:D
 
Ma este Viki és Molly nagyon elvolt foglalva. Lekötötte őket a párnával való játtszás. Nagyon élvezték, de tényleg, nagyon örültem, hogy ilyen jól szórakoznak:D. Pár fotó a huncutokról:D
 
Tegnap érkeztem meg ide apumhoz. Igaz az ezelőtti bejegyzésemben úgy írtam, hogy már tegnap előtt itt kellett volna legyek. DE a helyzet változott. Tegnap reggel még a barátnőmnél voltam, Borónál. Majd rakok fel képeket és videókat is remélhetőleg. De hamarosan megyünk szánozni...szóval. A goldenes vidit tegnap szerkiztem meg, igaz, hogy párszor szerepel benne Molly is, de az csak még jobb=D
 
Ma este bent volt Viki a szobában, mint mindig. Készítettem videókat, képeket. A videók sötétek kicsit...nagyon, mert bent volt készítve.

Vikivel gyakorolunk

Viki, mint mikulás néni

Képek Vikiről...kicsit jelmezbálos hangulatban:)

                                                                              VIKI

Picture
 
 Lett pár jó fotó a huskykról, amint ki voltak kötve a stake-out láncra. Majd megpróbálok valahogy a goldenekről is készíteni fotókat, de nem lesz könnyű, mivel apum reggel és délután szokta őket kiengedni. Reggel túl korán van ahhoz, hogy én kikeljek az ágyból fényképezni. Délután pedik a huskyknak van elsőbbségük és ők vannak kiengedve először, utána a goldenek és akkor már sötét van.
 
 A késés mindenkivel megtörténik. A Mikulás igaz már rég lejárt, de jön a karácsony úgyhogy lehet, hogy mégsem késtünk annyira el. Viki tüzel, így a képeken eléggé savanyú pofát vágott, de annak ellenére élvezte. Nehéz volt felrakni rá, de szerencsére hallgatott ránk jobban mondva a "NEM" szóra.
 
 Ma amikor jöttem vissza mamáméktól, akkor a blokk hátsó ajtaján mentem haza, de nem volt az ám olyan könnyű, ugyanis ott volt két kóbor kutya. Nem tudtam ellenállni nekik, jobban mondva az egyiknek mert a másik félt. Nagyon barátságos volt velem. Felugrott rám két lábra és össze-vissza nyalta az arcomat. Jó érzés volt, hogy egy kis szeretetet adhattam ezeknek az ártatlan kis kutyáknak.
      Egy fotó a kóbor kutyusról.
Picture
 
 Apumtól a mikulást és az angyalt egybe kaptam. Az ajándék egy fényképezőgép volt, amit most mikulásra kaptam meg. Már nagyon vártam, mivel a régi fényképezőgépünk elromlott és nem volt amivel megörökíteni a szép pillanatokat...hát most van.:)
 A gép Canon-Power Shot A480, 10 Megapixeles.
Picture