Hát igen, végre ez is eljött. Már ideje volt a sok locs-pocs és esőzések után. Persze még most sincs felszáradva teljesen a talaj. Helyenként még nagy víz és sár van. De nem kell várnunk sokat már a teljes szárazságra :)
 Ez idő alatt Vikivel dog dancingeztünk és elkezdtem tanítani neki egy újabb trükköt: lábközt tolatás hátrafele. Egész jól megy :) Van egy videó, ami még március elején készült.
 Sétálgattunk, frizbiztünk, gyakoroltunk Vikivel. Pár képet hozok egyelőre Vikiről és a huskykról is :) Még jelentkezem sziasztok!
 
..., hogy mennyire beleszerethetsz egy-egy pillanatban a kutyáidba. De nem úgy, mint ahogy eddig szereted őket.        Ezeket az érzéseket néha-néha fedezed fel, és az valami leírhatatlan, hogy mit érzek, érzel olyankor belül :) Egyszerűen Imádom őket!
 ...Az elmúlt hetekben nem frissítettem, sok dolog történt. Először is elkezdődtek a kutyaszánhúzó versenyek, amiken úgy volt, hogy én is részt veszek, csakhát a szukák elkezdtek tüzelni. Így kikellett hagyjam, de majd jövőre lesz annyi kutya is, hogy ha tüzelnek a szukák, akkor aval nem lesz probláma, mert lesz más kutya. Jó eredményeket ért el apum, büszke vagyok rá!