Hétfőn 11 - re szervezte meg BoVa a találkozót. Vikivel elmentem. Nagy szaladgálás volt...Viki volt a kaja kunyerálós:P Kiértünk Somlyóra a színpadhoz. Nagyon havazott, szép volt nagyon csak tiszta víz lettem. A gépem tartója is vizes lett és átázott így a fényképezőgépem is vizes lett, ezért nem tudtam nagyon képeket készíteni. Volt két labda, az egyik az enyém a másik Ágóé volt. Eldobtuk..az egész kutya neki...és hát én tudtam:P.. Viki hozta vissza :x Legnagyobb labda rajongóó! Imádjaa!
 Többet nincs kedvem írni....köszönjük szépen a sétát! Máskor is megyünk, reméljük!
 
 Először is. BOLDOG KARÁCSONYT MINDENKINEK!
 Ma BoVa hívott, hogy sétáljunk egyet, mert Vikit behoztam a városba. Találkoztunk. 10 perc eltetlével...bekövetkezett. Ott voltunk az óra alatt, a fehér háznál. Vanda el volt engedve. Megfutamodott s neki a párkánynak vagy mi a szarnak s aval lezuhant....BoVa gyorsan leszaladt én is odamentem a párkányhoz s csak Vandát figyeltem, hogy mi történt s abban a pillanatban éreztem, hogy a póráz megrándul s Viki előttem lóg lefele....a fojtó elszkadt és ő is lezuhant...kb 5 métret zuhant mind a két kutya...én is szaladtam le...iszonyú sokkot kaptak a kutyák is és mi is...csomó minden járt a fejembe..ilyesmik: Úristen lábra tud állni? még jó hogy él! Eltört valamilye? mi lesz most?.... . Viki nagyon remegett és nem tudott az elején ráállni a hátsó lábára.
 Áhhh nagyon rosz érzés volt....BoVa gyorsan intézkedett. Hívta az apját, aki kivitt Róth dokihoz. Érdekes módon, amire kiértünk, a kutyák teljesen megváltoztak. Életerősek lettek, mindketten húztak. Megvizsgálta a doki őket. Vandának az egyik hátsó lába térdénél felszakadt a bőr...a csont is láttszodt jóformán. Összevarta a doki. Vikinek nem volt semmi baja, kis horzsolás, de csak annyi szerencsére....
  Kaptak fájdalomcsillapító szurit. S kaptunk gyógyszert. Ha nem jönnek helyre, vissza kell vigyük röntgenre....
  Most este van. Vikinek mindha semmi baja nem lett volna, úgy viselkedik. Bár kicsit fonnyadt, de na:) Kimentem Vikivel egyet sétálni. Jött BoVa is Khilával, mert ott hagyták a pórázt...nem kaptuk meg. Viki jól bírta a sétát, nem sántított....el volt ereszkedve, de ennél komolyabb gond nem volt. Köszönöm szépen BoVának és apukájának a segítséget! Aztán haza....készítettem pár karácsonyi fotót, hogy vidítsalak fel tiiteket és engem is:)
   Azelőtt itt egy fotóó...ahonnan lezuhantak!!! ráadásul aszfalt volt lent a talaj...
Picture
 Na mindegy....képek. karácsonyii képek:D Merry X- mas!
 
  Vasárnap kihívtam a barátnőmet Szécsenybe, hogy nézze meg a kutyákat, mivel megígértem neki, hogy kijön. Kis sokk ért engem, olyannyira hogy remegett a lábam....
  Épp a kutyák felé haladtunk, amikor a panziós kutya, Tappancs előfe szaladt a kutyáinkhoz. Odament Sámánhoz, lehajolt és morgott. Majd hirtelen a semmiből, Kokó ugrott elő s neki Tappancsnak. Összevertek....ordítottam rájuk, pórázzal próbáltam közéjük állni...aztán egy nagy ordításom véget vetett ennek és Tappancs elfütott. Kokót megfogtam, nem lett szerencsére semmi egy pötty vér fojt a pofájából....nagyon megilyedtem, ráadásul közvetlenül mellettem történ az egész....na mindegy örülök, hogy nem lett komolyabb baj...amúgy Kokó a nyakörvét szakitotta el és úgy szabadult el.
  Utánna séta Vikivel. Nagyon hideg volt, ráadásul a ho térdig ért és a bokámtól fel a térdemig a lábam megfagyott. De Viki eléggé élvezte, hogy szaladt és közbe süllyedt bele a hóba:)). Ennyi nagyjából, aztán hazajöttünk s csináltam pár gyertyás fotót.
 
 Ma olyan negyed 1 körül indultunk el gyalog Szécsenybe. Enikő, a kicsi fia, Suzy és én. Nagy üvöltés fogadott. Suzyt kikellett kössük, hogy nehogy letámadják a huskyk, egész végig ugatott (láttszik, hogy mennyire szereti Enikőt). Hír: Mayának nagy pocakja van :D, nem tudom mikor fognak megszületni a kölykök, de szerintem nem lesz olyan sok.
   Enikő a fiát felállította a szánra s apum a hátánál volt s úgy mentek egy kört. Majd mentünk sétálni...
 Vikit vittem. Szerencsére hozott Enikő labdát, mert amkior elindultunk akartam venni csak kiment a fejemből. Elengedtük....wáá Viki megbolondult, mintha 1 éve nem látott volna labdát meg játékot:)). Nagyon be volt pörögve :D. Majd megkértem Enikőt, hogy csináljunk pár gyakorlatot, amit a kutyasuliban szoktak. A fektetés kicsit nehezen ment Vikinek, de megcsinálta....aztán jött a behívás:))...ugye bár helyben maradt Viki ülve, s a póráz rajta volt. Akartam hívni s azt hitte, hogy meg van kötve ugrált, ugatott is úgy csinált mintha meglett volna kötve:))) Úgy kellett röhögjem. Aztán csak odajött hozzám, nagy dícséret, jutalomfalat :D. Még párszor megcsináltuk és jól ment. Suzy is nagyon élvezett mindent, csak kissé megfagyott:D
  Köszönöm, hogy eljöttetek Enikő, Gábor és Suzy:D Reméljük még lesz ilyen alkalom!
 
 Szombaton bejöttem  taxival Szécsenybe, majd gyalog be a városba, Biával együtt és Mancsos kísérettel :D
 Nagyon rosz időt kaptunk el, de mivel meg volt beszélve a találka, ezért nem akartam másodjára is elhalasztani. Ágóval találkoztunk és az ő kutyájával, Toffyval. Nagyon örültem a megismerkedésnek, úgyszintén a kutyák is. Elmentünk a fehér házhoz, az óra alá, ott fedél alatt voltunk, mert esett az eső. Biát elengedtem. Irtó jót játtszodtak. Utánna a fehér háztól hazáig szaladtunk Biával, mert nagyon esett az eső és én is meg voltam fagyva. Amire hazaértünk, rá fél órára elkezdett havazni! O_o_o Méérges voltaam!!! Miért nem tudott akkor havazni, amikor mi voltunk kint? 
  Levittem Biát a blokk hátához, dolgát elvégezni. Ott találkoztunk Enikővel és Suzyval. Vele is jót játtszodt Bia. Történt pár rosz eset is a városi látogatáunk során de azt most nem részletezem csak pár szóban írom le : Bia a szarba belefeküdt, minden ember után akart menni az elején, bepisilt a szobámba... De azért jó volt, nagyon! Köszönöm Ágónak, hogy eljöttek!