A rossz idő csak úgy fújtat magából. Nem értem!!!!! Nyár van, de olyan mintha ősz lenne. Dehát már úgyis mindegy itt van augusztus, szeptember, otóber, november....és már is tél van. Olyan hamar eltelt ez az év. Főleg ez a vakáció, rosz idő volt egyfojtába és nem lehetett semmit sem csinálni. Itt Mindszenten egy kisebb-nagyobb árvíz is lett. Csíkban sem valami szép az idő. Megőrülök!
 Megyek el Zilahra a nagyszüleimhez, így nem nagyon fogok frissíteni. És most sem tudok, mivel semmi képet nem tudtam csinálni Vikiről és a huskykról sem, mert térdik sár minden!
 Pár képet kattintottam a tegnap, de azt is úgy, hogy ketrecben vannak s valahogy az objektívot beférkőztettem a rács mögé.
 
Csütörtöki nap:
 Csütörtök délben hoztuk be Vikit a városba. Már rég vártam ezt a pillanatot:D. Felhoztam hozzám és gyorsan adtam 2 telefonhívást Enikőnek és Berninek, hogy Viki bent van. Délután ki is mentünk a mezőre Viki-és magam, Enikő-Suzy, Berni-Vanda és Khila társaságában.
 Ahogy elengedtem Vikit rögtön megkapta az első tócsát és belefeküdt, tiszta sár lett, így szintén Vanda is. Így irány a Suta.
 Először a kisebb vízbe vittük bele őket, ami a hasukig ért. Kicsit hűsültek, apportírozott a két tesó, majd irány a nagy víz és egyuttal Viki első úszása.
 Mivel Viki nem tudta, hogy mély a víz, így egyből belecsobbant. Furcsa volt neki, hogy nem éri le a földet:D. Gyorsan kiiparkodott a vízből. Aztán dobtam be neki a labdát és kezdte megszokni, hogy mély a víz. Első úszásához képest ügyes volt:D. Berni lerakta Vandát és Khilát, majd tovább fojtattuk a sétát a mezőre Szikra és Lajha társaságában. Amire Viki megszáradt, addigra elvert egy kis zuhé minket így megint csurom víz volt a kis dög:D.
 Hazaértünk, vacsiztunk és utánna egy jó kiadós alvás. Nem volt semmi gond éjjel.
Pénteki nap:
Reggel 6-kor kivittem wc-zni, majd gyorsan vissza az ágyba. Majd 10, fél 11 körül ki Bernihez. Az útunk megint a Sutába vitt, de most csak a két tesó jött, Viki és Vanda.
 Megint úsztattam Vikit. Frizbiztünk, labdáztunk és nagyon jól éreztük magunkat. A szunyogok Bernit és engem természetesen fölfaltak, ahogy tegnap is. Aztán jöttek apumék a sutába és elvitték Vikit.
 Köszönet ezért a két napért apumnak és anyumnak, hogy megengedték, hogy Viki bent lehessen a városba! És persze köszönöm, hogy eljött velünk sétálni Enikő, Berni és  a kuyájuk!
  A  saját fotóim:
Berni fotói:
 
 Immár 3. évét töltötte be Viki kutya. Ezt a 3 évet sok boldogság, rosszaság és izgatottság követte. Viki nyelt már méhet, voltak már kölykei és 7 huskyval él együtt. Ez azért nem semmi egy goldennek:). Remélem, hogy további éveinkben is egészséges kutyusom marad és nem lesz semmi gond vele. Továbbra is elkötelezetten fojtatjuk a tanítást, dog dancing trükkökkel és más trükkökkel. Még egyszer Isten éltessen sokáig Viki kutyám!:x:*
Picture
És hát végül, de nem utolsó sorban egy videó, ami 2 és fél éves korában készítettem el. Majd, ha 4 éves lesz újbol lesz egy videó.
 
 Isten éltessen ma minden kölyköt, akik Vikitől születtek. Ma reggel töltöttétek be az 1 évet. Reméljük mindenki egészségesen tölti be ezt a csodálatos 1 évet. :D
 Megemlékezésül egy csoportkép a születésetek napján!
Picture