Helló újból mindenkinek! Hazaértem Borszékről, nagyon jól telt csak ez az esős idő úgy kitombolta magát, hogy két cipőt vittem és mind a kettő minden nap ázott be az eső miatt. Nem baj na, túl éltem ezt is valahogy és lényeg, hogy jól telt.
 Frissíteni nem tudom mikor fogok a kutyákról mivel már nagyon rég óta folyamatosan csak esik és esik. De ígérem, ha szép idő lesz remekelek valamit én is:).
 Ma, mivel nem volt más elfoglaltságom előkerestem a régebbi videókat.
Kicsit megszerkesztettem és hát íme a remekmű:
 
 Ma úgy terveztük Rékával, hogy ideje lenne találkozzunk, mivel eddig csak yahoon beszélgettünk. Szerettük volna Berniéket is elhívni, de ők most nem tudtak jönni, de nem baj, majd máskor:D. Így elhívtam Orsit, Pegivel. Elmentünk Taplocára, onnan ki Somlyóra, és onnan egészen be a Sutába. Nagyon jól telt. Majd máskor is elmehetünk, sőtt. Igaz én kakukk tojás voltam, kutyanélküli. De, ha majd lehet, akkor sétálunk úgy is, hogy Viki is ott legyen.
 A kutyák nagyon élvezték. Maci nagyon aranyos volt, pont mint egy mackó:D. Pegi pedig, mint mindig pörgött és apportírozott vízből. Nagyon jól esett nekik a hűsítő víz.
 Köszi szépen, hogy eljöttetek, majd máskor is elmehetünk. Remélem, hogy majd tényleg lesz olyan alkalom, amikor én is kutyával leszek:D.....na és most kéépek:
 
 Nos egy kis időre elbúcsúzom és nem fogok frissíteni a kutyulikról. Mivel eredetileg úgy van, hogy hétfőn megyek Borszékre, de aztán kitudja abból is mi lesz. S ezen a héten többet nem leszek Mindszenten.
 Szóval kiválogattam a hétvégi képekből a legjobbakat, és felraktam őket, hogy amíg nem leszek itthon ne unatkozzatok:D
Picture
Nyár van!
Picture
Ugye milyen szép szemeim vannak?
 
 Rég nem számoltam be a kutyulikról, de nem baj na, bepótoljuk. Nagyon meleg van mostanában. Vikivel épp ezért is nem megyek ki a mezőre, mert nagyon meleg van és, ha fut az még rosszabb. Csak esténként olyan fél 9 körül szoktam Vikivel és Mollyval sétálni az úton. Szombat délelőtt apummal kihoztunk az udvarra egy régi kádat, amit már senki sem használ. Töltöttünk bele vizet...és kutya kiengedés:D
 Először Kirát és Kukit engedtük ki, addig a többi az istálóba volt. Kira rögtön bele ment. Kira nagyon élvezte a hűsítő hatását. Kuki nem mert bele menni, csak ivott belőle. Elzártuk őket, és jöhetet a falka többi része:P.
 Molly és Maya egyből belement, belefeküdtek, ittak, hancúroztak benne. Nagyon élvezték. Viki, nagy meglepetésemre nem akart belemenni. Aztán megfogtuk és erőszakkal bele raktuk. Azután meg ki nem akart jönni belőle:)).
 A többiekre mérgelődött, ha beleakartak menni. Kisajátította magának a kádat:).
 Aztán Kokó is belement, ő elkezdte "ásni" a vizet:)). Úszott volna bene, csakhogy nem volt olyan nagy víz.
 Emi és Sámán nem mert bele menni. Nem baj, ők bánták meg:).
  Lányeg az, hgoy jól telt az egész kutyának ez a fürdés, még azoknak is, akik nem voltak benne.
 
 Vasárnap délben kimentem a mezőre Vikivel, kicsit fussa meg magát.Szerencsére még pórázon volt, akkkor amikor a gólyát meglátta. Aztán a gólya elrepült s Vikit is elengedtem. Nagyon élvezett a nag fűben szaladgálni, és rögtön bele is ment a vízbe ahogy elengedtem. Hiába..imádja!. Pár fotócskát is mutatok:D